We staan klaar om elke ondernemer te ondersteunen
of het nu om een structurele of tijdelijk oplossing gaat

Over ons

Meijerink Credit Management ondersteunt ondernemers bij hun debiteurenbeheer, het optimaliseren van het debiteurenproces, het minimaliseren van financiële risico's, verbeteren van cashflow positie en het versterken van hun werkkapitaal.

 

Specialist in debiteurenbeheer

Wij staan klaar om elke ondernemer te ondersteunen, of het nu gaat om tijdelijke piekmomenten, structurele onderbezetting, of zelfs het volledig uit handen nemen van het debiteurenbeheer. Met onze uitgebreide ervaring in het ondersteunen van zowel nationale als internationale bedrijven in diverse sectoren, zijn wij er voor u, of u nu een eenmanszaak (zzp) of een MKB-onderneming bent.

Als u benieuwd bent naar hoe wij uw bedrijf kunnen helpen, vindt u uitgebreide informatie over al onze debiteurenbeheeroplossingen op onze debiteurenbeheerpagina.

 

Persoonlijk contact

Bij ons staat heldere communicatie en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Debiteurenbeheer is immers een specialisme en mensenwerk. Dankzij deze aan benadering streven we naar positieve resultaten voor uw onderneming, met als uitgangspunt het behoud van goede klantrelaties en de bescherming van uw bedrijfsreputatie.

 
Kennismaken met Meijerink Credit Management?

U bent op afspraak van harte welkom op ons kantoor in Hoogeveen.

Maak een afspraak

Henry Meijerink
Heeft u een vraag?

Wij vertellen u graag meer!