Goed debiteurenbeleid
Sneller u facturen betaald met behoud van goede klantrelaties

Over MCM

Meijerink Credit Management is een extern service center. Wij kunnen debiteurenbeheer bij tijdelijke pieken, structurele onderbezetting of zelfs volledig voor uw bedrijf opvangen. Bij u op locatie of bij ons. Vrijwel alles is mogelijk. Wij hebben ervaring met het behandelen en beheren van nationale en internationale portefeuilles waarin ondersteuning wordt geboden bij inkomende en uitgaande telefoongesprekken, kwaliteitsbewaking, debiteurenbeheer en creditmanagement.

Onze klantvriendelijke manier van werken zorgt voor een snelle betaling van achterstallige facturen en voorkomt dat toekomstige facturen niet betaald worden, alsmede het vroegtijdig signaleren van mogelijk disputen.

Met Meijerink Credit Management beschikt u altijd over professionele medewerkers met kennis van creditmanagement en hoeft u zelf geen personeel in dienst te nemen. Hierdoor bespaart u bovendien eenvoudig op de kosten.

Als u uw debiteurenbeheer aan ons uitbesteed, betaalt u nooit te veel. Onze tarieven zijn transparant en u kunt afrekenen per uur, per stuk, per klant, per maand of zelfs voor een vast tarief. Ook voor een enkele opdracht kunt u bij ons terecht.

Bel of mail ons! om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

contact opnemen

 

Henry Meijerink
Heeft u een vraag?

Wij vertellen u graag meer!