Debiteurenbeheer begint al vóór u een overeenkomst aangaat
en eindigt wanneer de factuur is betaald

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is het belangrijkste onderdeel binnen elke organisatie. Goed debiteurenbeheer levert juist geld op.

Het efficiënt uitvoeren van goed debiteurenbeheer neemt veel tijd in beslag, het is niet iets wat je in een paar uur per week uitvoeren. Debiteurenbeheer is een specialisme en vergt veel aandacht en kennis om risico’s te signaleren en ervoor te zorgen dat achterstallige facturen snel worden betaald en te voorkomen dat toekomstige facturen achterstallig worden.

Aangezien debiteurenbeheer veel tijd kost kunnen bedrijven ervoor kiezen om hun debiteurenbeheer uit te besteden aan ons. Wij zijn gespecialiseerd in het debiteurenbeheer en nemen het debiteurenbeheer van A tot Z voor ze uit handen. Wij bieden verschillende oplossingen aan. Volledig, structureel, tijdelijk of eenmalig. Bij bedrijven op locatie of bij ons. Vrijwel alles is mogelijk!

Uitbesteden is maatwerk!

Het uitbesteden van debiteurenbeheer is maatwerk, en is afhankelijk van het inrichten van organisaties en hun behoeften. Wij zijn zeer flexibel in onze oplossingen en kunnen snel schakelen. Door het uit te besteden van het debiteurenbeheer aan ons krijgen u niet alleen toegang tot onze specialistische kennis, maar we worden ook een verlengstuk van hun onderneming die de goede relatie met klanten vooropstelt.

Onze geavanceerde systemen maken het mogelijk om voor iedere bedrijf een efficiënt en effectief debiteurenbeleid in te richten. Wij houden hierbij sterk rekening met uw wensen. Wij slagen er op korte termijn in om de gemiddelde betalingstermijn (DSO) van debiteuren van onze klanten terug te dringen.

Voordelen uitbesteden debiteurenbeheer:
  • Sneller uw facturen betaald
  • Grip op debiteuren
  • Specialistische kennis
  • Snel signaleren van risico’s
  • Flexibiliteit en snelheid
  • Besparing op personeelskosten
  • Verhoging van werkkapitaal
  • Altijd real-time inzicht in het proces

Bel of mail ons! om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

CONTACT OPNEMEN


Henry Meijerink
Heeft u een vraag?

Wij vertellen u graag meer!